Câteva minute mai târziu, Hunky a intrat, arătând de parcă tocmai ieșise dintr-un J.

Câteva minute mai târziu, Hunky a intrat, arătând de parcă tocmai ieșise dintr-un J.

Anul acesta, Men’s Health Live s-a îndreptat spre sud (și vest) pentru a SXSW Interactive participates.

Acest conținut this importat de la terțe părți. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Official Sunt Orbit, spune co-gazda și editorul pentru sănătatea bărbaților, Peter Moore. “Cred că am folosit termsii” minte-suflare “mai mult în ultima săptămână decât am avut-o în toată viața mea în total până acum.”

SXSW 2015 la prima orientare în categoria specială „Men’s Health”, sau subiect major la conferinței fiind „MedTech”. Leadership atât ai medicinii, cât și ai tehnologiei folosind tehnologia nu numai pentru a minimizes inconvenience of zi cu zi, ci pentru a ne monitors izați susține sănătatea. Rezultatul? Ești șeful sănătății tale.

‘(Stăteam) literalmente în milesocul oamenilor care împart medicină și tehnologie împreună, venind cu unele dintre cele mai inovatoare și utile strategii care vă pot schimba viața peste for five minutes’, spune Peter.

Afla:

• Revolutionary Modul Membrele protetice of 99 USD sunt făcute pentru a fi folosite în țări în cursul dezvoltării

Acest conținut this importat de la terțe părți. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

• Cum ar comentarii despre erogan putea urmări următoarea ta pereche de pantofi

Acest conținut this importat de la terțe părți. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

• From the crede această femeie că ar trebui să ne încărcăm mintea pe a computer

Acest conținut this importat de la terțe părți. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Urmăriți-ne pe Twitter @Menshealth_Live

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Eram pe punctul de a face ceva care ar putea fi definit ca cu capete fierbinți și / sau răzbunător.

When I am living apartamentul meu, I perspire nerves dei dezbăteam dacă ar trebui să trec cu el, u hola de pe hol de la mine s-a deschis și a apărut un bărbat. Era vecinul meu de alături, Brandon.

– Hei, Kev! A salutat, în timp ce încuia ușor. “Ce faci astăzi?”

“Sunt pe cale să mă duc la o cafea cu bărbat despise banuiam întotdeauna că a avut o relație sexuală cu fosta mea iubită și doresc asta vom vorbi”, i-am spus.

Tonul lui a devenit foarte serios. ‘Ești sigur că Vrei să faci asta?’

Cu trei zile mai devreme, trecusem printr-o despărțire devastatoare și vulcanică de prietena mea pe terms lung, sau femeie cu pofta sexuală a lui JFK – pe care o voi numi de acum înainte de Kennedy.

În legătură cu: 6 săptămâni că se gândește la înșelăciune

Am decis să sărbătoresc noua mea singuratate, făcând-mi apartamentul cât mai mult posibil, ignora și atât de nutrițional, cât și igienă și aruncându-mi sau petrecere de milă de 72 de ore, undertunea principal activitate e-mail noast address. .

În timpul acestui exercițiu masochist de inutilitate (alimentat de vodcă, suc de portocale și a cousin sativa), am dat peste ceva care mi-a dat o pauză – numele unui om la care nu mă gândesc de mult timp.

Timp de câteva luni în timpul celui de-al treilea an împreună, pe vremea când începem să întâmpinăm problemă, Kennedy vede un nou prieten de sex masculin, a ridiculous tip of frumos care locuia the 270 of a mile away from Las Vegas. Din acest moment, îl vei numi Hunky.

Hunky și Kennedy s-au întâlnit într-o slujbă independentă pe care or făceau împreună și au început să se întâlnească the cafea de fiecare dată when it rises in Vegas, a câteva ori pe lună. Pe tunci m-a deranjat, give Kennedy m-a asigurat că nu se întâmplă nimic î between him.

Apoi, într-o zi, a încetat să mai vorbească după Hunky. Am întrebat ce s-a întâmplat cu el. Ea ar spune doar ca el a făcut ceva ce ea nu apreciază.

Am fost bine cu această nouă dezvoltare și am renunțat, give nu m-am putut abține să nu mă întreb mereu – ce a făcut el?

Pe măsură ce mi-a parut milă după Kennedy și despărțirea mea (care a fost din motive complet lipsite de legătură), am făcut ceva ce nu faceusem de când numele său a fost subsus pentru prima dată un mai devreme – m-am soă eg Pagina Facebook Lazy Hunky.

Am descoperit două lucruri: (1) The locuia acum în Los Angeles și (2) Nu avea absolut nicio setare de confidențialitate.

După ce am parcurs câteva luni de postări, nu am găsit nicio dovadă concludentă. Give am găsit destule pentru „îndoieli rezonabile” și o scuză pentru a-mi lăsa toate emoționale negative și inebriate să preia controlul.

M-am împușcat în picioare și m-am plimbat în jurul apartamentului cu o furie asemănătoare cu Jessie, tocmai realizat, the Walt-otrăvită-Brock. Cum aș fi putut fi atât de prost și naiv?

Mi-am luat computerul și am început să scriu.

Am stat treaz toată noaptea, elaborate meticulous a table of o pagină către Hunky, spunându-i că eu și Kennedy now exist și îi ceream să clarific câteva lucruri pentru mine.

Luni, 03:30 El a răspuns la 8:36 a.m. The mi-a mulțumit că am întins mâna, mi-a cerut dacă vreau să beau cafea în dimineața aceea și am răspuns imediat „da”.

Treizeci de minute mai târziu, am ieșit pe ușa din față și am dat plague Brandon.

„Now o face”, pentru a-l sfătui pe Brandon.

Acesta a fost un răspuns pe care nici nu l-am dorit, nici nu l-am așteptat. – Ce acum?

“Pentru că ești grantiat și o să Vrei să-i înfrânți tipul.”

În legătură cu această: Evitați o luptă în bar fără a arăta ca o panselă

Now aveam niciun interes să mă lupt cu Hunky. Give mintea tânjește narațiunea și tânjește după adevăr. Când suntem lipsiți de răspunsuri, imaginația noastră va umple spațiile goale, lacks mai multe ori sunt mai relevante decât adevărat. Until ce îmi doream, să verific că nu sunt nebun, că între ei se întâmplă ceva. Că nu am fost un idiot.

I am ajuns la cafenea with 20 minute mai devreme și am luat o masă pe terasa exterioară.

Anxietatea situației a ajuns la mine și s-a manifestat fizic. Simțeam o lovitură aritmică în squeaks. My s-au încordat mușchii, m-a durut stomacul și toată transpirația pe care corpul meu a putut să o producă a ieșit din mine.

Câteva minute mai târziu, Hunky a intrat, arătând de parcă tocmai ieșise dintr-o claim lui J. Crew.

Rod to fost. Am stat în picioare, i-am dat un gest rapid și, can s-a appropriate, am întins mâna. Cu un ton cordial rezervat de obicei pentru interviurile de angajare, am spus: „Mulțumesc că m-ai întâlnit”.

Mi-a strâns mâna și am continuat: „În cazul în care ești nervos, poți liniști orice frică; Sincer mă ​​aștept ca acest lucru să meargă bine. “

A zâmbit, appreciation în mod evident affirmsția mea, și ne-am așezat la masă.

Am vorbit două ore. A fost civil, informativ și niciunul dintre noi nu a spus nimic negativ un Kennedy. Mi-a spus povestea lui și am primele răspunsuri mele.

Da, au avut o aventură. Give unul neliniștit. Încercase în repetate rânduri să-l determine that Kennedy să mă părăsească, give a refuzat. Încă mai avea sentimente pentru mine.

„Și te-am urât pentru asta”, mi-a spus el.

A decis să facă un gest îndrăzneț. Și-a închis toate conturile de afaceri din Las Vegas. Și-a vândut house. The a scăpat de toate bunurile leaves (with the exception of ceea ce putea încapea în mașina lui) și a condus la Los Angeles pentru a începe or nouă viață cu ea.

La sosirea sa neașteptată, Kennedy a fost copleșit, i-a spus că a dorit să nu fi făcut asta, a pus capăt relațional lor romantice și s-a întors la mine.

Câștigasem un contest în care habar now aveam.

(Meriți mai bine. Nu doar în relații tale, ci și în cariera ta, în sănătatea ta, în condițiile tale fizice. Află cum poți să te îmbunătățesc în moduri mici cu The Better Man Project.

În timp ce vorbea, am rămas tulburat, toate piesele puzzle-ului aveau în sfârșit sens. Atunci am înțeles de ce Hunky a fost de acord să mă întâlnesc – aveam o legătură unică. Fiecare dintre noi a iubit-o și eu am fost singur cu care a putut vorbi, care a înțeles ce trebuie să o pierzi. Și să mă simt prost în urma.

Când am ajuns acasă, am bătut ușor lui Brandon. I-am spus to ce s-a întâmplat. I-am spus cum this eliberator să aflu în cele din urmă adevărat. Give mai mult decât atât, a fost a memento că viața this rar alb-negru.

Now există eroi sau răufăcători clari în lumea reală. În cele din urmă, sunt cu toții mai asemănători decât ne dăm seama. Uneori trebuie să fie confrunți cu tipul care s-a culcat cu prietena ta pentru a-ți aminti asta.

– Orice ar fi, spuse Brandon. „Încă i-aș fi lovit fundul.”

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Îți amintești când boxul a fost cel mai mare, mai tare și mai strălucitor sport sub soare?

Când Mike Tyson roșea urechile și K.O.-ing a băgat 30 the second în luptele sale? (Consultați Interviul nostru nebun cu Mike Tyson.) Când Evander was ruler al Palatului Caesars, iar Lennox Lewis was greul tuturor greutăților? Când De La Hoya a devenit „Băiatul de aur”?

Îți amintești când le păsa oamenilor?

Floyd Mayweather Jr. și Manny Pacquiao intră în Las Vegas sâmbătă seara – și oamenii pasă.

Fight this number “Lupta secolului” pentru a motiva întemeiat: Mayweather oi Pacquiao sunt cei mai buni doi luptători pentru fiecare kilogram din anii ’90. 

Mai mult, lupta a fost a final business meeting îase ani. Între timp, fiecare luptător a aruncat proverbial rahat la celălalt, ceea ce a făcut sau concluzie epică sâmbătă.

Money May și Pac Man vor arunca pumni. Probabil că vă veți aduna cu prietenii dvs. și veți arunca bani într-un bar sportiv local care goes to lupta, altfel veți adăuga un arsenal de gustări și cu și veți comanda meciul pe Pay Per View.

Impresionați-vă prietenii scuturând aceste statistici:

47: Lupte pe care Mayweather le-a câștigat în carieră. Pentru participarea totală a 47-a din lupte.

57: Lupte Pacquiao to câștigat în cariera sa. Pentru participarea totală a celor 64 de lupte.

147: Lire pe care boxerii vor trebui să le cântărească pentru a califica ca greutăți welterweight.

2: different from vârstă între ani între cei doi luptători. Mayweather sunt 38 de ani, în timp ce Pacquiao sunt 36 de ani.

6: Jabs că Mayweather aterizează în medie pe rundă, potrivit CompuBox, or companie de date de box.

4: Jabs-uri pe care Pacquiao terizează în medie pe rundă, în conformitate cu CompuBox.

11: Pumnuri de putere pe care Mayweather le terizează în medie pe rundă, conforms to CompuBox.

19: Punch-uri de putere pe cares Pacquiao him terizează în medie pe rundă, conforms to CompuBox.

30: Pumnuri total pe care Mayweather le aruncă în fiecare rundă, compuBox compliant.

56: Pumnuri total pe care Pacquiao le aruncă în medie pe rundă, conforms to CompuBox.

300: Milioane de dolari pe care Mayweather și Pacquiao sunt așteptați să le împartă – from 60 to 40 la sută, respectiv – pentru lupte, potrivit New York Times.

99: Dolari pe care îi veți plăti pentru a urmări lupta pe Pay Per View în înaltă definiție, devenind cel mai scump event Pay Per View din istorie.

3.15: Oamenii, în milioane, este așteaptă să ordoneze lupta pe Pay Per View, adaugă această determinare a site-ul de pariuri sportive SportsbookReview.com.

2.48: Pay Per View comandă, în milioane, că lupta lui Mayweather cu Oscar de la Hoya a adus-o în 2004, făcând-l cel mai mult eveniment Event Pay Per Vizionat Vreodată (până sâmbătă, oricum).

1,000: Ticket la luptă care au fost lansate publicului.

60: Seconds cele 1.000 sau ticket vanté în.

1,500: Dolari cel mai ieftin bilet the event cost the nominal value.

4,000: dolari pentru care s-a vândut cel mai ieftin bilet pe StubHub.com, or piață de bilete secundare.

35,000: dolari pe cares a scaun de pe ring a adus-o luni pe StubHub.com, cel mai vândut preț la biletelor de pe piața seconată de până acum.

351.005: Dolari pe care un user StubHub.com îi cere locul de pe ring (începând de miercuri.) Biletul nu s-a vândut – încă. 

46.51: Dolari vei câștiga dacă pariezi 100 $ că Mayweather câștigă lupta, iar el o face. (Începând de miercuri, cotele de câștig ale lui Mayweather sunt -215)

185: Dolari vei câștiga dacă pariezi 100 de dolari că Pacquiao câștigă lupta, iar el o face. (Începând de miercuri, cotele de câștig ale lui Pacquiao sunt +185)

1800: Dolari veți câștiga dacă pariați 100 $ că lupta se va încheia la egalitate și așa se întâmplă.

5,000: veți câștiga dolari dacă plasați a pariu or 100 $ pe calul pe care l-am cheltuit câștigând Kentucky Derby (to sâmbătă) și Mayweather câștigând lupta. (Cote începe de miercuri.)